Sanne Heemskerk Creations

Sanne Heemskerk had een match met DA Hoksberg

Sanne is afgestudeerd op de vakschool schoonhoven als goudsmid, en kunstenaar op de Willem de Kooning academie in Rotterdam. Momenteel schildert Sanne, haar schilderijen zijn kleurrijk en expressief. Zo schildert ze landschappen, het zijn plekken die haar tot rust doen komen. Waar ze zich vrij voelt en volledig in het moment.

Ook schildert ze veel dieren. Dieren leven instinctief, hun tempo ligt lager en ze stemmen zich af op hun omgeving. Vogels zie je veel terugkomen in haar werk.

De buizerd is een vogel die altijd haar aandacht trekt, misschien ook wel die van u. Hij komt in ons landschap veelvuldig voor, hoe hij zich mee laat nemen op de luchtstromingen fascineert haar.

Soms neemt het leven je mee, het is goed om te vertrouwen op dat wat komt. Om met open ogen en hart op het leven in het leven te staan. Maar als je altijd met open ogen en hart overal op af gaat, kan het soms overweldigend zijn. Op dat soort momenten heb je teveel met open hart ontvangen, te vaak ja gezegd. Dan heb je teveel hooi op je vork genomen, je komt tijd te kort voor alles.

Op die momenten is de buizerd een fijne raadgever. Hij is goed in keuzes maken, afscheid nemen van dat wat voor jou niet van belang is. Energie steken in wat voor jou wel van belang is.

Door de buizerd te schilderen, doet ze een poging zijn les, in haar oren te knopen waar mogelijk toe te passen. Kun jij door de ogen van de buizerd naar je leven kijken?

Ook zeedieren vind Sanne inspirerend. Zo heeft ze meerdere schildpadden in haar collectie.

Door de schildpad te schilderen verplaats ze zich in zijn energie, ze past hem toe in het dagelijks leven. Waardoor ze eerder rust, en dus door een lager tempo meer kan genieten van het moment. Met de schildpadenergie leeft ze duurzamer en voel ze zich meer ontspannen en tevreden.

Instagram : @sanne.heemskerk.creations

www.sanneheemskerk.com

Delen met je netwerk?

1 gedachte over “Sanne Heemskerk Creations”

Reacties zijn gesloten.