Kaashuys de Traay

Kaashuys de Traay had 2021 een match met Gera Pronk.
Voor 2022 is er nog geen match.

Wij zijn

In februari 2019 hebben we onze droom waargemaakt en zijn we een gezellige kaaswinkel begonnen in Driebergen-Rijsenburg. Ons enthousiasme, onze hartelijkheid en passie voor het vak voel je meteen als je onze winkel binnen stapt. Een speciale gelegenheid of gezellige avond voor de boeg? Wij maken de heerlijkste kaasplanken. Op zoek naar een origineel cadeautje? Ook de leukste delicatessepakketjes vind je bij ons. Zelfs wijnproeverijen organiseren wij met veel plezier. Je bent van harte welkom in onze winkel om je wensen met ons te bespreken. Lukt het je niet om langs te komen? Klik dan hieronder op de button om contact met ons op te nemen. 

Bezoek ons gerust!

  • Traaij 38 
  • 3971 GP Driebergen-Rijsenburg
  • Tel.: 0343 785 903
  • E-mail: kaashuysdetraay@icloud.com
  •  Like ons op Facebook @kaashuysdetraay 


NEEM CONTACT MET ONS OP 

Delen met je netwerk?

1 gedachte over “Kaashuys de Traay”

Reacties zijn gesloten.