Kapsalon van der Klift

kapsalon van der Klift had 2021 een match met Marita Wesselius.
Voor 2022 is er nog geen match.

Kapsalon Van der Klift Driebergen sinds 1965

Kapsalon van der Klift is zowel een herenkapperdameskapper als kinderkapper. Evert nam de zaak in de jaren ‘70 over van zijn vader. Inmiddels knippen de Van der Klifts al meer dan veertig jaar vele inwoners van Driebergen Rijsenburg en daarbuiten. In 2007 kwam met de tweeling Jeffry en Wendy de derde generatie in de kapperszaak. Dankzij dit geweldige team wordt u als klant altijd direct geholpen.

Het contact met de klanten onderhouden, daar drijft Kapsalon van der Klift op, hierdoor is er altijd een prettige sfeer bij de Driebergse kapper. Evert, Wendy en Jeffry vinden het heerlijk creatief bezig te zijn en laten zich daarom regelmatig laten bijscholen, zodat ze altijd op de hoogte zijn van de laatste trends.

Evert, Wendy & Jeffry van der Klift

‘‘Mijn werk als kapper is mijn lust en mijn leven’’, zegt Evert van der Klift ‘‘Ik heb liefde voor het vak.’’ Met dochter Wendy en zoon Jeffry verzorgt Van der Klift het haar van vele Driebergenaren. ‘‘Het is echt een familiebedrijf’’, zegt de Driebergse kapper.

‘‘Creatief bezig zijn en het contact met mijn klanten onderhouden, dat heb ik altijd geweldig gevonden’’, vertelt hij. ‘‘Daarom ga ik gewoon door.’’ En dat kan omdat hij samen met zijn zoon en dochter een geweldig team vormt. En omdat de klanten hier graag komen voor een haarbehandeling. Ze komen vanwege de prettige sfeer in de kapsalon. Maar ook omdat Evert, Wendy en Jeffry goed zijn in hun vak en zich regelmatig laten bijscholen, zodat ze altijd op de hoogte zijn van de laatste trends.

Contact

Traaij 185
3971 GH Driebergen-RijsenburgPlan je route

  • Elke maandag gesloten
  • Elke dinsdag 08.00 – 18.00 uur
  • Elke woensdag 08.00 – 18.00 uur
  • Elke donderdag 08.00 – 18.00 uur
  • Elke vrijdag 08.00 – 20.00 uur
  • Elke zaterdag 08.00 – 14.00 uur
  • Elke zondag gesloten

Delen met je netwerk?