VAN DER SLUIJS AUTO’S

van der Sluijs auto’s had 2021 een match met Nico Vermaas.

Voor 2022 is er nog geen match.

UW UNIVERSELE GARAGE

Tegenwoordig vinden vele Citroën, Peugeot, Saab, Volvo en bezitters van vele andere merken hun weg naar de Traaij 170. Het aanbod occasions is daarbij zeer divers in model en prijs.

Over Van der Sluijs Auto’s

Bedankt voor uw interesse in ons autobedrijf. Wist u dat onze geschiedenis tot 1935 teruggaat? Van oudsher is onze autogarage aan de Traaij 170 te Driebergen een autoreparatiebedrijf. Na een lange periode als Citroën dealer is het bedrijf momenteel al een aantal jaar hét universele onderhoudsadres voor de Utrechtse Heuvelrug.

Van 2001 tot 2007 was Van der Sluijs Auto’s eigendom van Wouter van der Sluijs. Tegenwoordig staat Jaco Knoop samen met zijn team in voor de levering van en het onderhoud aan alle merken auto’s. Opvallend is dat voornamelijk Saab, Volvo en natuurlijk ook Citroën rijders goed hun weg weten te vinden naar onze autogarage. De laatste jaren is ons aanbod occasions sterk gegroeid en kunnen wij eigenlijk in ieder zijn wensen en eisen voorzien. U bent van harte uitgenodigd om een keer langs te komen, de koffie staat altijd klaar! Graag tot ziens.


Waarmee kunnen wij u helpen?

Occasions

Bekijk ons vernieuwde aanbod van occasions nu in de showroom bij Bosch Car Service Vrielo.

Lees meer

Bus huren

Wilt u een gloednieuwe bestelwagen huren in de buurt van Utrecht, Driebergen of Nieuwegein? U huurt al een bus v.a. €35,- per dag!

Lees meer

Service

Reparatie, onderhoud en montage. Voor alle facetten van de service aan uw auto bent u welkom.

Lees meer


OP ZOEK NAAR EEN MODERN EN VAKKUNDIG APK KEURINGSBEDRIJF IN DE OMGEVING DRIEBERGEN?

Vanaf 2001 is Van der Sluijs Auto’s een universele garage. De geschiedenis van het autobedrijf gaat echter terug tot 1935. In het verleden is Van der Sluijs een autoreparatiebedrijf geweest dat later verder ging als Citroën dealer. 

Jaco Knoop leidt het bedrijf vanaf 2007. Het eigendom heeft hij overgenomen van Wouter van der Sluijs. Het universele garageconcept heeft zich in de loop der tijd verder ontwikkeld door zich aan te sluiten bij het Bosch Car Service label. 

Tegenwoordig vinden vele Citroën, Peugeot, Saab, Volvo en bezitters van vele andere merken hun weg naar de Traaij 170. Het aanbod occasions is daarbij zeer divers in model en prijs. Onze gecertificeerde monteurs zorgen er niet alleen voor dat u veilig op pad kunt met u nieuwe auto, maar houden uw auto ook jarenlang in topconditie. 

In ons vindt u een modern en vakkundig APK keuringsbedrijf in de omgeving Driebergen.

Graag tot ziens bij Van der Sluijs Auto’s !

Verkoop

Maandag8:30 t/m 17:30
Dinsdag8:30 t/m 17:30
Woensdag8:30 t/m 17:30
Donderdag8:30 t/m 17:30
Vrijdag8:30 t/m 17:30
Zaterdagalleen op afspraak
Zondaggesloten

Auto kopen of huren?

Werkplaats

Maandag8:15 t/m 17:00
Dinsdag8:15 t/m 17:00
Woensdag8:15 t/m 17:00
Donderdag8:15 t/m 17:00
Vrijdag8:15 t/m 17:00
Zaterdagalleen op afspraak
Zondaggesloten

Auto onderhoud

Contact

Traaij 170
3971 GV Driebergen-RijsenburgPlan je route

Delen met je netwerk?

1 gedachte over “VAN DER SLUIJS AUTO’S”

Reacties zijn gesloten.