VAN DIJK – interieur & verfspecialist

van Dijk had 2021 een match met Roel Berg.
Voor 2022 is er nog geen match.

Van VAN DIJK – interieur & verfspecialist”Van je nieuwe huis iets bijzonders maken. Het kan. Samen met de mensen die alles weten over stylen, stofferen en schilderwerk. Voor kwaliteit van de vakman. Mooi wonen is een kwestie van gevoel. Vertel ons waar je aan denkt en samen creĆ«ren wij de sfeer die je zoekt. Wij helpen u een mooi (t)huis te maken. U bent welkom in een van onze winkels in Driebergen, Leersum & Wijk bij Duurstede.”

Waarom VAN DIJK?

Al meer dan 75 jaar een begrip in de provincie Utrecht

Kennis

Heeft u advies nodig voor uw woonkamer, slaapkamer, kantoor of u gehele woning? Onze medewerkers staan graag voor u klaar en geven u altijd een passend advies, dit kan een technisch of kleuradvies zijn.


Kwaliteit

Wij verkopen alleen producten waar wij 100% achter staan en die ook meedragen aan de maatschappij en milieu. Wij beschikken over een breed assortiment verf, behang, gordijnen, raamdecoratie en vloeren.


Service

Wij beschikken over een eigen service team. Ons service team bestaat uit freelancers en eigen monteurs. Wij komen bij u thuis altijd kosteloos van te voren inmeten en de ruimte bekijken.


BEZOEK ONS

Onze winkel vindt u op
Traaij 183 – 3971GG Driebergen

BEL ONS
Ons telefoonnummer is 0343 – 451 580

MAIL ONS
U kunt ons een e-mail sturen driebergen@vandijkverfzaken.nl

Delen met je netwerk?