van Gorkum wonen & slapen Driebergen

van Gorkum wonen & slapen heeft een match met Debby van Zon

Over van Gorkom

Van Gorkom Wonen & Slapen is een familiebedrijf waarvan Raymond van Gorkom de eigenaar van is en tevens de 4e generatie. Wij zijn te vinden op Traaij 83 in Driebergen-Rijsenburg.

Overzichtelijke winkel in Driebergen-Rijssenburg

Direct bij binnenkomst in de winkel valt de overzichtelijkheid gelijk op. We hebben verschillende hoeken creëert voor onze producten en merken. Zo vindt u niet alleen een tapijt en vloeren hoek, maar is er ook een speciale afdeling voor de zonweringen en diverse type raamdecoratie, zoals bijvoorbeeld gordijnen, vouwgordijnen en jaloezieën. Door het ruim opzetten van de diverse producten ziet u in één oogopslag dat bij Van Gorkom Wonen & Slapen de keuze in het aanbod reuze is!

Ook voor uw slaapcomfort gaat u naar Van Gorkom Wonen & Slapen

Achter in de winkel is een mooie slaapafdeling gemaakt met diversen mogelijkheden om tot een goed slaapcomfort te komen. Zo vindt u bij ons niet alleen bedden en boxsprings maar ook bedbodems, dekbedden, matrassen en hoofdkussens. Onze producten voor uw slaapcomfort staan garant voor prettig slapen en jarenlang plezier. Zo heeft uw dag altijd een uitgeruste start.

Contact opnemen?

Openingstijden

Maandag:gesloten
Dinsdag t/m vrijdag:9.30 – 18.00 uur
Zaterdag:9.30 – 17.00 uur
Vrijdag koopavond:alleen op afspraak
Delen met je netwerk?