Sabines Atelier

Ik heb een match met Jansen Schoenenmode. Die match is niet voor niets. Beiden werken wij vanuit een ambacht. De schoenmaker en de goudsmid en de leerbewerker; verschillende materialen, vaak natuurlijke materialen, met gereedschappen en de ene herstellend en de andere creërend. Liefde voor het vak en het contact met mensen maken het compleet.

Over mij: Creativiteit loopt als een rode draad door mijn leven: breien, weven, verven en spinnen, mijn eigen kleding ontwerpen en vervolgens naaien. Totdat ik op een dag, tijdens een avondworkshop met een aantal vriendinnen het ‘goudsmeden’ ontdekte. Ik besefte dat dit zo diep in mijn verlangen gezeten heeft dat ik er nimmer woorden aan had kunnen geven.

Mijn nieuwe passie was ontdekt. Niet meer met fijn materiaal zoals draad en stof maar met hamer, wals, vijlen en boormachines. Hard materiaal zoals zilver, titanium en (half)edelstenen verrijken mijn huidig leven en vormen een tegenhanger tot mijn zakelijke bezigheden als psycholoog, coach en docent.

Recent ben ik begonnen mijn eigen tassen te maken en te ontwerpen. Weer een ambacht.

De perfecte match met Jansen Schoenenmode.

Wilt u meer over mij weten, dan kunt u het lezen en ervaren op mijn website; Sabines Atelier.

Delen met je netwerk?

1 gedachte over “Sabines Atelier”

Reacties zijn gesloten.