Marion Buijink

Marion Buijink had een match met Bistro de Vagebond.

Marion Buijink is een autodidactisch kunstenaar die 12 jaar geleden van uit de stempel – en scrapwereld is gaan schilderen. Sinds die tijd maakt ze grote abstracte doeken met acryl verf, collage techniek en veel structuur. Ook de Pouring-techniek heeft een tijd haar belangstelling gehad. Zij had een atelier op De Bosstraat in Driebergen maar werkt nu in een studio in haar huis.

De laatste tijd bevindt zij zich veel achter de computer om te creĆ«ren met al de foto’s die zij maakte gedurende haar reizen. ‘Het geeft mij veel plezier om te werken met al die herinneringen; ze te verwerken en te veranderen tot er een semi-abstracte compositie ontstaat in de meest mooie kleuren. Ik laat ze afdrukken en plakken op Dibond aluminium platen van 90×60 cm en 120×90 cm.’

Dat is ook het werk dat ze laat zien tijdens 3BergenArt in Bistro De Vagebond op de Dokter Hermansstraat.

Contactinfo.
Website:Marion Buijink
Email: info@marionbuijink.nl
Instagram: m_a_r_a_r_t
Telnr: 0628234764

 

Delen met je netwerk?