Dieter en Renske Klaasen – “Zo vader, zo dochter” expositie

Dieter en Renske hebben een match met Pop-up Galerie Driebergen

Dieter Klaasen, kunstenaar, restaurateur én eigenaar van Kunst – en Lijstenatelier Driebergen en Pop-Up Galerie Driebergen is een meester in het maken van indrukwekkende schilderijen met verschillende materialen, zoals stenen en epoxy.

Exposeren heeft hij de afgelopen jaren alleen maar in het buitenland gedaan, maar nu is het tijd om weer eens een expositie te houden in zijn eigen woonplaats. “Schilderen is voor mij de ultieme ontspanning, het brengt mij in een andere dimensie, waar kleuren in elkaar samenvloeien en van het doek afspatten”, vertelt Dieter Klaasen enthousiast.

Zijn dochter, Renske Klaasen lacht en voegt eraan toe “Mijn vader is mijn grote voorbeeld, als klein meisje schilderde ik al samen met hem. Ik vind het ook erg leuk om nu samen een expositie te houden. Voor mij een première! Renske werkt graag met pastelkrijt en exposeert met maar liefst 15 prachtige schilderijen.

Delen met je netwerk?