VoetZorg

Pedicurepraktijk “VoetZorg”, Traaij 41

2021 had  Voetzorg een match met Daphne Smit.
Voor 2022 is er nog geen match.

 – Uw voeten, onze zorg –

Met respect voor dit historische pand heeft Patty-Lou haar praktijk op een zeer stijlvolle maar tevens functionele manier ingericht. Met oog voor detail en ruimte. Ook rust en veiligheid zijn twee belangrijke elementen die voelbaar in de praktijk aanwezig zijn.

Hier wordt op deskundige wijze zorg en aandacht aan uw voeten besteed die ze verdienen!

Voor informatie of het maken van een afspraak staan wij u graag te woord. Bel 06 53753509.

VoetZorg heeft dit jaar een match met Nella Luiten en daar zijn we trots op. We kijken er naar uit dat Nella haar kunst aan ons onthult. Gelet op de werken van voorgaande jaren zijn de verwachtingen hoog gespannen. Nella maakt werkelijk prachtige kunstwerken die velen aanspreken.

Delen met je netwerk?