Jose Raayman – Portret schilderes

Portretschilderen heeft altijd mijn grote interesse gehad.
Een aantal winkeliers zijn al door mij vereeuwigd.

José volgde haar opleiding aan de Koninklijke Academie voor Beeldende kunsten in Den Haag. Ze groeide op in de Veluwse bossen en keerde ook weer terug naar de zandgronden, ditmaal van de Utrechtse Heuvelrug. Jarenlang gaf zij in Den Haag les aan kinderen en volwassenen in haar eigen atelier. Vele opdrachten voor de kunstenares volgden, vooral portretten.

Haar passie ligt in het schilderen naar waarneming. Sinds José zich in 2006 in Driebergen vestigde, is zij zich meer gaan toeleggen op natuurstillevens en landschappen. Zij vindt nu veel voldoening in het schilderen van panorama’s waarbij zij haar opgedane ervaring kan inzetten.

Atelier José Raayman en Heidi Zoestbergen, op de CultuurHoek

Delen met je netwerk?

2 gedachten over “Jose Raayman – Portret schilderes”

Reacties zijn gesloten.