Partners in Ambacht

verkoopplatform voor kunstenaars en ambachtslieden

Partners in Ambacht is een Conceptstore waar kunstenaars, ambachtslieden en designers een plekje huren voor de verkoop van hun product.

Partners in Ambacht

Mirjam en Dorien zorgen voor de verbouwing van de winkel en alles wat nodig is om de winkel te runnen. Van de verkochte producten krijgt de maker het volledige bedrag, geen afdracht, dus heel fairtrade.

Aan de Traaij 19 in Driebergen-Rijsenburg is sinds 18 november 2017 onze winkel geopend. Hier verhuren wij aan kunstenaars en ambachtsmensen winkelmodules. Zij plaatsen hier zelf hun werk, voor 4 weken per periode, bepalen zelf hun presentatie en ook de prijs van hun producten. Zo bieden wij aan het winkelend publiek een steeds wisselend uniek aanbod uit heel verschillende disciplines in diverse prijsklassen. Er zijn ongeveer 40 plekken te huur. Vanaf 1 januari 2018 wordt ook de workshoptafel verhuurd aan onze kunstenaars, dus hou deze site en onze social media in de gaten voor het aanbod.

Volg ons op Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn voor het meest recente nieuws. Ook geïnteresseerd in een plekje? Email naar partnersinambacht@outlook.com
Wij zijn geopend van woensdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur

facebook Instagram

Delen met je netwerk?