Partners in Ambacht

verkoopplatform voor kunstenaars en ambachtslieden.

Zoals elk jaar bied Partners in Ambacht (PIA), de etalage beschikbaar voor kunstenaars die een zakelijke band hebben met PIA .

Partners in Ambacht

Winkel vol kunst en ambacht

verkoopplatform voor kunstenaars en ambachtslieden

Aan de Traaij 19 in Driebergen-Rijsenburg is sinds 18 november 2017 onze winkel geopend. Hier verhuren wij aan kunstenaars en ambachtsmensen winkelmodules. Zij plaatsen hier zelf hun werk, voor 4 weken per periode, bepalen zelf hun presentatie en ook de prijs van hun producten. Zo bieden wij aan het winkelend publiek een steeds wisselend uniek aanbod uit heel verschillende disciplines in diverse prijsklassen. Er zijn ongeveer 40 plekken te huur. Vanaf 1 januari 2018 wordt ook de workshoptafel verhuurd aan onze kunstenaars, dus hou deze site en onze social media in de gaten voor het aanbod.

Hoe het werkt…

Bij Partners in Ambacht kunnen mensen die mooie dingen maken een stukje van de winkel huren. Er zijn verschillende modules, al naar gelang het product de je wil aanbieden. Van een stukje van de etalage tot en stukje van de impulstafels. Je kunt ook een stukje van de wand huren. Daarnaast hebben we schappen, vitrines en hangpresentaties. In overleg kunnen we bespreken wat de handigste manier van presenteren is.

Een huurperiode duurt 4 weken, waarbij het ook mogelijk is om meerdere periodes aaneengesloten te reserveren, of los verschillende periodes te boeken. Je betaalt wel altijd per periode, want niemand kan in de toekomst kijken.

Volg ons op Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn voor het meest recente nieuws. Ook ge├»nteresseerd in een plekje? Email naar partnersinambacht@outlook.com
Wij zijn geopend van woensdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur

facebook Instagram

Delen met je netwerk?