Steven Partiman

Steven heeft dit jaar een match met Kookstudio Cayenne

Als internationale artist sta ik onder meer bekend om mijn werken waarbij kunst wordt gebruikt als de mooiste en meest toegankelijke vorm van vrijheid van meningsuiting.

Als klein jochie met niets meer dan een schetsboek en wat wilde dromen, begon ik meer dan 30 jaren geleden aan mijn carrière als kunstenaar. Inmiddels heb ik talloze schilderijen geleverd en kenmerkt mijn kunst zich door  de eigenzinnige manier waarop ik met kleuren en technieken omgaat.

Ik heb zoveel veel schetsen en schilderwerken en beelden in mijn gedachten dat mijn schetsboeken het niet bijhouden. Voor mij is het heel belangrijk om niet alleen een visie neer te zetten, maar ook te innoveren. Op een positieve manier alles proberen en zo nu en dan risico’s nemen. Dat hoort mijn ziens bij deze ambacht. Altijd met universele liefde.

Bezoek ook eens mijn website: Steven Partiman

 

Groet, Steven

Delen met je netwerk?