Roland Sillem

Roland had geen match.

Ik werk als freelance illustrator/schetser/grafisch ontwerper voor diverse opdrachtgevers. Daarnaast schilder ik en verkoop ik werk. Mijn werk heeft vaak de natuur als onderwerp en is figuratief. In het kader van Driebergen art heb ik samenwerking gevonden met Patricia van Veldhuizen van Jumbo Driebergen.

Wat oorspronkelijk begon met het idee om bestaand werk voor het raam te hangen is mede door het enthousiasme van Patricia uitgegroeid tot een project dat aansluit bij Jumbo en zich over de hele winkel verspreid. Spelen met taal door associatie is iets waar ik altijd mee bezig ben geweest. Dat heeft hier geresulteerd in schilderijtjes die een andere kijk geven op producten. Bijvoorbeeld een letterlijke vertaling van gekkigheden als  ‘beter leven spareribs’.

Ik ben opgeleid aan de Willem de Kooning academie in Rotterdam en heb het grootste deel van mijn carrière gewerkt als art director in de reclamewereld. Nu ben ik inmiddels ruim 9 jaar freelance illustrator/schetser/grafisch ontwerper. Daarnaast heb ik altijd geschilderd. Mijn werk is vaak door de natuur geïnspireerd en is figuratief.”

Delen met je netwerk?