Studio Klei en zo – Larissa

Larissa (1972);

Ik ben Larissa en ik ben dol op klei!
Het gekke is dat ik als kind nooit heel creatief ben geweest. Ik kan echt niet tekenen en muziek was al helemaal niet mijn ding. Ik ben al jaren werkzaam in de zorg en hier heb ik altijd met veel plezier gewerkt.
Toch kriebelde er naast het dagelijkse harde werken iets, een gevoel van tijd willen nemen voor jezelf en iets leuks te gaan doen of maken.

In 2001 heb ik me ingeschreven voor een cursuspottenbakken en ik werd direct verliefd op het gevoel van de klei in mijn handen. De klei die in je handen draait en dan, vanuit het niets, is opeens een iets.
De jaren hierna heb ik diverse cursussen en workshops gevolgd bij verschillende ateliers/kunstenaars in Utrecht. Hier heb ik mijn eigen stijl steeds verder ontwikkeld. In 2024 heb ik de opleiding tot keramist aan de Nederlandse Keramiek Opleiding (NKO) in Gouda afgerond.
Vanuit mijn kleine atelier in de tuin kan ik je met veel plezier mijn manier van werken met klei aanleren. 

U kunt altijd contact opnemen:
Info@studiokleienzo.nl
Instagram; studiokleienzo

Delen met je netwerk?

1 gedachte over “Studio Klei en zo – Larissa”

Reacties zijn gesloten.