Wijnanda Heslinga

Ik vind het mooi om door schilderen en boetseren mijn innerlijke beleving te verbeelden; soul art. In mijn werk is emotie, kracht, hoop, licht maar ook gebrokenheid te zien. Levenskunst is juist ook: goed leven met de donkere kant. Alle kleuren mogen er zijn. De natuur is inspirerend: denk aan de textuur van boombast, grillige boomwortels, rimpelingen in het zand, oude verweerde muren en rotsen. Tijdens het wandelen neem ik vaak iets mee: pocketfindings : )  En ook kunnen woorden, geloof  een bron van inspiratie zijn: een mooie spreuk of tekst die mij raakt. Mijn schilderen is abstract, soms met figuratieve elementen. Het heeft ook wel een symbolische betekenis. Ik werk vooral met acrylverf op diverse ondergronden. Ik houd ervan om materialen toe te voegen: mixed media. Zand, koffieprut, roest, netjes, veertjes enz. Ik geniet van het proces:  aanbrengen van structuren, texturen, craquelé, het afstemmen van kleuren, balans in het werk.

Wandelende bomen, wandering trees

Website van Wijnanda Heslinga

Delen met je netwerk?

1 gedachte over “Wijnanda Heslinga”

Reacties zijn gesloten.