Gwen Vester

Gwen Vester heeft een match met Dieter Klaasen van het Kunst & Lijstenatelier

Naast mijn werk heb ik mij altijd bezig gehouden met het ontwerpen en het creëren  van  kunstvoorwerpen. Sinds 6 jaar heb ik mij volledig hierop toegelegd.
Ik vind het heerlijk om kunst te maken van uiteenlopende materialen waarbij ik gebruik maak van verschillende technieken.
Ik werk met leer, textiel, keramiek, vilt, glas en wat er zoal meer op mijn pad komt.

Mijn kunst is veelzijdig: kijk op mijn website www.v-ster.nl

Het creatieve proces van het creëren is voor mij gelijk aan de kunst van het schatgraven.
Ik hou van hergebruiken.

De “match” met  Dieter Klaasen is geen toeval. We komen al jaren in zijn zaak omdat mijn partner Willem Herfst kunstschilder is en hij bij Dieter zijn materialen koopt.  Er heerst altijd een prettig sfeer, Dieter is een zeer vakkundig man.

Hoe ik het Thema vrijheid in mijn werk voor Driebergen art ga toepassen is nog een verrassing gelukkig is er voldoende tijd om iets moois te creëren speciaal voor het Kunst & Lijstenatelier. Dus…nog even geduld…

Leuk als je komt kijken!

 

Delen met je netwerk?

1 gedachte over “Gwen Vester”

Reacties zijn gesloten.