Gera Pronk

Gera had 2022 een match met Clean wassalon

Gera Pronk is opgeleid in zware machinetaal (ICT) maar ze houdt ook van lichtvoetige verzen. Sinds juli 2019 is ze dorpsdichter van de Utrechtse Heuvelrug (#dichteropdeheuvelrug). Ze zetelt op 2e-hands meubilair in de CultuurHoek. Gera verdient haar boterham als docent Technische Informatica aan de HU.

Omdat niet alles zich in woorden laat vatten, heeft Gera het afgelopen jaar de Basis Opleiding Beeldende Kunst aan de HKU gevolgd. Dat smaakte naar meer. Bijna net zo ‘naar meer’ als het verrukkelijke ambachtelijk bereide Italiaanse ijs van La Piazza op het Kerkplein in Driebergen. Monique en Danny durven een match met Gera aan; Gera heeft hen geen woorden maar draden beloofd.
Meer zien? Gera maakt dichtwerk en open kunst.

Corona-hoepel-filmpje (kort)

Delen met je netwerk?

3 gedachten over “Gera Pronk”

Reacties zijn gesloten.