Ararat Groente en Fruit

Verse groenten en vers fruit

Als sinds 2002 een begrip in Driebergen (en omstreken). De winkel wordt gerund door Liparit en zijn vrouw Maria. Ze zijn in 1994 vanuit Armenië naar Nederland gekomen, Liparit heeft eerst de Agrarische opleiding in Houten gevolgd en daarna zijn detailhandel diploma behaald. Hierna zijn ze begonnen met de winkel in Driebergen aan de Traaij, dit was op 30 april 2002.

Alle producten worden door Liparit zelf vers ingekocht, nadat ze door zijn kritische blik zijn gekeurd. Alleen het allerbeste is goed genoeg voor hun klanten. Bij voorkeur komen de producten allemaal hier uit de streek, vanuit het inmiddels grote netwerk van Liparit.

In het assortiment vind je ook diverse exoten, zoals een aantal heerlijke wijnen uit Armenië of het hele assortiment kruiden van Buhara. De Babaganoush is een echte aanrader en alom geroemd door de klanten. Deze salade van aubergines die boven houtskool geroosterd zijn moet je proberen!

Contact

Traaij 68
3971 GR Driebergen-Rijsenburg
Plan je route

Delen met je netwerk?

2 gedachten over “Ararat Groente en Fruit”

Reacties zijn gesloten.