Sushi Time – Driebergen

Sushi Time Driebergen is op 14 juli 2020 geopend aan de Traay 93! Deze nieuwste vestiging van Sushi Time wordt gerund door Abid Ajiach, Chahida Ajiach en Chaima Boutrah. Dit drietal verwelkomt u in hun mooie pand aan de Traay 93 te Driebergen of brengt alle sushi, pokebowls, warme snacks etc bij u thuis. We zijn open 7 dagen per week van 15.00 uur tot 24:00 uur en je kunt gedurende de hele openingstijd kiezen voor bezorgen, dus maak het jezelf makkelijk en blijf thuis en geniet van onze sushi, want wij komen het graag bij je brengen.

Leuke Sushi Actie

Ook in Driebergen hebben we de woensdag sushidag, waarbij we 50% korting geven op sushi menu’s en boxen. Kijk hiervoor op onze speciale woensdag sushidag pagina. Het is een hele leuke en simpele actie: Bestel altijd voor dinsdag avond 24.00 uur, kom afhalen na 15.00 uur op woensdag en kies voor sushi menu’s en boxen en de korting wordt in de shop verrekend.

Sushi Time Actieboxen

Elke vestiging en dus ook Driebergen voert leuke actieboxen. Die elke dag te bestellen zijn. Neem vooral maar een kijkje in onze webshop en kies een heerlijke box uit.

Nieuwsbrief vestiging Driebergen

Wil je op de hoogte gehouden worden van al dit soort leuke acties en nieuwtjes? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en mis niks. Of volg ons op instagram.

Openingstijden

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m zondag :15:00-23:00 uur
Bezorgen dagelijks: vanaf 15:00 uur

Contact

SUSHI BESTELLEN

Delen met je netwerk?

1 gedachte over “Sushi Time – Driebergen”

Reacties zijn gesloten.