Nicolle Horen – Hoortoestellen

Vertrouwde service in een hedendaags jasje. We hebben een nieuwe website en die mag gezien worden. Onze service is er echter niet minder op geworden, integendeel: We staan graag klaar voor u!

Het team van Nicolle Horen

Mariëlle “Ik ben uit een hele andere sector zo’n 13 jaar geleden in de hoortoestelwereld terecht gekomen. En ik ben inmiddels meerdere jaren werkzaam als audicien. Ik voel me een beetje een vertaler: uw behoeften en wensen vertalen naar de techniek. Dat is wat mijn vak zo leuk en uitdagend maakt. Je werkt samen met je cliënt en zijn of haar familieleden om tot het beste resultaat te komen. Omdat ieder mens uniek is en elk oor anders werkt moet je altijd maatwerk leveren om tot een bevredigend resultaat te komen. Het mooiste moment is dan ook wanneer ik iemand met een grote glimlach tevreden naar huis zie gaan, blij dat zijn of haar sociale leven weer een “boost” heeft gekregen.”

René “Ruim 19 jaar geleden ben ik begonnen in een hoortoestelwinkel en heb ik de opleiding tot audicien gevolgd. Iedere dag ben ik met veel enthousiasme bezig een passende hoortoesteloplossing te vinden voor onze klanten. Wat mijn werk zeer afwisselend maakt is dat ik niet alleen bezig ben om mensen weer beter te laten horen maar ook om ze te beschermen tegen teveel aan geluid door ze te voorzien van gehoorbeschermers. Ook houd ik mij dagelijks bezig met het maken van zwemdopjes op maat. Ik ontvang u graag voor een vrijblijvend advies in onze winkel.”

CONTACT ONS VANDAAG

 • Bezoekadres
  Traaij 54
  3971 GP Driebergen
 • Contact gegevens
 • 0343-533735
 • info@nicollehoren.nl
 • maandag 13.30 – 17.30 uur
  dinsdag 10.00 – 17.30 uur
  woensdag 10.00 – 17.30 uur
  donderdag 10.00 – 17.30 uur
  vrijdag 10.00 – 17.30 uur
 • Zaterdag – Zondag: Gesloten

VOLG ONS VIA SOCIAL

Delen met je netwerk?

2 gedachten over “Nicolle Horen – Hoortoestellen”

Reacties zijn gesloten.