Debby van Zon

Zet werkelijk- en onwerkelijkheid tegenover elkaar en je hebt kunst van Debby van Zon.

Voor mij zit de voldoening in het spel om in mijn werk mijn fantasieën te combineren met de werkelijkheid. Door het gebruik van verschillende technieken probeer ik het extra spannend te maken. Zo zijn mijn stillevens geboren uit een fantasie, welke ik al stoeiend met de compositie en licht en donker op het doek laat ontstaan. Mijn gefantaseerd beeld staat “stil” en ik brengt het “leven” in de compositie terug door er een bloem of dier in te verwerken, evenals aaibare details, “de vachtjes”! Niet alleen stillevens maar ook dieren, portretten, bloemen, landschappen en abstracten schilder ik.

Nieuw zijn de bloemenschilderijen die verdrinken in een achtergrond met goudpoeder, kwetsbaar maar ook SCHITTERend.

Bent u op zoek naar een kunstwerk en heeft u nog niets geschikts kunnen vinden, neem contact op met mij voor een persoonlijk kunstwerk?

Ik geeft tevens les in alle schildertechnieken. Naast het leren van de fijne kneepjes van het vak is het volgen van de schilderlessen een fijne manier om er even tussenuit te zijn!

www.debbyvanzon.nl

Delen met je netwerk?

1 gedachte over “Debby van Zon”

Reacties zijn gesloten.