Dorinda Salomons

Met haar vrolijke, kleurrijke en speelse illustraties, brengt Dorinda een glimlach op je gezicht. Ze tekent en schildert met verschillende materialen zoals: Gouache, tekenpennen, tekenstiften en acrylverf. Soms bewerkt ze haar tekeningen digitaal, zoals te zien is bij veel van haar ansichtkaarten. Op www.dorindadesign.nl kan je een deel van haar werk bekijken.

Tekenen is een feestje
Naast eigen werk maken geeft ze ook tekenlessen aan kinderen in Driebergen, onder de naam: De Confetticlub. “Het is een feestje om te zien hoe kinderen vol enthousiasme aan de slag gaan en met de leukste, spontane idee├źn komen. Ik reik de kinderen allerlei materialen en technieken aan, en zij leren mij weer hoe het is om spelenderwijs te blijven tekenen. “

Dit jaar maakt ze haar bijdrage voor Drieberen Art niet zelf. Kinderen van haar tekenlessen maken samen met vrijwilligers van Stichting Vluchtelingkinderen een groot schilderij wat op de gevel van het pand van de Eurowinkel komt te hangen. Dat kan je haast niet missen.

Delen met je netwerk?