Dorinda Salomons

Dorinda had een match met Paperbird

Met haar vrolijke, kleurrijke en speelse illustraties, brengt Dorinda een glimlach op je gezicht. Ze tekent en schildert met verschillende materialen zoals: Gouache, tekenpennen, tekenstiften en acrylverf. Soms bewerkt ze haar tekeningen digitaal, zoals te zien is bij veel van haar ansichtkaarten. Op www.dorindadesign.nl kan je een deel van haar werk bekijken.

Tekenen is een feestje
Naast eigen werk maken geeft ze ook tekenlessen aan kinderen in Driebergen, onder de naam: De Confetticlub. “Het is een feestje om te zien hoe kinderen vol enthousiasme aan de slag gaan en met de leukste, spontane idee├źn komen. Ik reik de kinderen allerlei materialen en technieken aan, en zij leren mij weer hoe het is om spelenderwijs te blijven tekenen. “

Voor de match met Paperbird, laat ze zich inspireren door Folkloristische tekeningen en motieven. Kom je een kijkje nemen?

Delen met je netwerk?