Lekker

Lekker Driebergen

Lekker is een culinaire winkel in Driebergen voor de bewuste fijnproever met verse maaltijden, streekproducten en heerlijke delicatessen. Lekker verzorgt graag de catering voor zowel particulieren als voor bedrijven. Ook zijn er bij Lekker diverse kookworkshops en andere culinaire activiteiten mogelijk. Bel of mail ons voor de mogelijkheden!


Catering voor iedere gelegenheid

PUUR, VERFIJND EN VERANTWOORD

Kookworkshops, culinaire winkel, verse maaltijden, streekproducten & delicatessenLEKKERE CATERING BESTELLEN

Lekker een kok aan huis

Ontdek het gemak en de luxe van een kok aan huis. Verwen je gezin, vrienden of zakenrelaties met een diner van Lekker, gewoon bereidt in jouw eigen keuken. Wanneer mogen we bij jou komen koken?

Lekkere streekproducten

Lekker kookt en werkt graag met originele en pure streekproducten van de Utrechtse Heuvelrug. Ook in de winkel kun je de streekproducten kopen. Lekker voor thuis, op het werk of als culinair streekcadeau?

Lekker afhalen

Bij Lekker wordt er dagelijks vers gekookt. Deze verse en afwisselende maaltijden kun je gemakkelijk afhalen in de winkel. Hoef je zelf lekker niet te koken! Zien we je binnenkort in de winkel?

Nieuws en verhalen van Lekker

Tussen het koken door schrijven Mieke en Ronald van Lekker Driebergen blogs en verhalen met nieuws over eten, workshops, catering en de winkel. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, ontdek nieuwe streekproducten, lees online het nieuwste foodbook en lees meer over de kookworkshops. Nieuwsgierig geworden naar de nieuwste verhalen van Lekker?LEES SNEL MEER

Contact

Traaij 64 | 3971 GR Driebergen-Rijsenburg
0343 510 855
Di t/m do 8:30 – 18:00 uur, vr 8:30 – 18:30 uur, za 8:30 – 17:00 uur, zo & ma gesloten
info@lekkerdriebergen.nl

Delen met je netwerk?

1 gedachte over “Lekker”

Reacties zijn gesloten.