Schoonheid Rocks!

Na vele jaren met plezier gekeken te hebben naar DriebergenArt is 2021 het eerste jaar dat Guy, eigenaar van Schoonheid Rocks fotografie, mee doet. Hij had een match met Soels Herenmode. 

Hoewel hij nu helemaal digitaal is, in de fotografie, bouwde Guy zijn eerste Doka (donkere kamer om films te ontwikkelen en foto’s af te drukken) toen hij 14 jaar was, en leerde zo de basis van het spelen met licht. Hij heeft een traditionele opleiding gevolgd aan de Fotoacademie in Amsterdam.

Na veel fotoreportage van bruiloften en gezinnen te hebben gefotografeerd en een korte rustpauze, is hij de fotografie en zichzelf weer opnieuw aan het ontdekken in de portretfotografie. 

Zijn foto’s laten de kracht van een persoon schitteren en leggen tegelijkertijd een kwetsbaarheid bloot die ontroert. Een combinatie die de beelden een tijdloze sereniteit meegeven.

Wat mij het meest aantrekt in fotografie, is het in verbinding komen met mensen, waardoor je de diepere laag bereikt en niet blijft hangen op de buitenkant. Hoe cliché ook, echte schoonheid zit namelijk van binnen. Ik vind het belangrijk dat een foto raakt, dat je er door gefascineerd blijft en er iets doorklinkt van de ziel van de persoon.

Guy

Het thema van dit jaar is vrijheid. Met de vrijheid om te zijn wie je bent, is Guy aan de slag gegaan en we zijn heel benieuwd naar het resultaat.

De portretten worden gemaakt in zijn studio op Landgoed De Lindenhorst aan de Hoofdstraat net buiten Driebergen of op locatie. Wil je meer weten over Guy en zijn werk, lees dan verder op zijn website Schoonheid.Rocks of ga eens gezellig bij hem langs in zijn studio. 

Volg hem op instagram: @schoonheid.rocks

Delen met je netwerk?

2 gedachten over “Schoonheid Rocks!”

Reacties zijn gesloten.