3D Art

Een schilderij van 250m2 in Driebergen

Willem Stolwijk organiseert dit uitdagende project samen met Dorine Kilian. Zij gaan samen met een team van vrijwilligers het reusachtige schilderij op het plein aan de Traaij, tegenover boekhandel Jacques Baas, maken Er wordt op de grond een soort ravijn geschilderd waarin een fantasiewereld te zien is.

Om dat effect te bereiken wordt de schilderij op de straat gemaakt terwijl het vanaf de Traaij lijkt alsof de straat is opengebroken en onder het plein een nieuwe wereld bestaat.

Je mag op het schilderij lopen en staan en dan lijkt het net of je onderdeel bent geworden van die nieuwe wereld. Het is 3D Art en dat betekent dat alleen vanuit een bepaald standpunt (de wandelaar op de Traaij) het schilderij in de juiste verhouding te zien is

Delen met je netwerk?