Rania Omer

Mij naam is Ranya. Ik ben een abstract kunstenaar met Soedanese achtergrond. Ik ben op zoek naar een harmonieuze combinatie tussen verschillende motieven en vormen. Ik doe tekenen, afdrukken met sjablonen, batik en weven.

Ik ben op 14 oktober 2014 naar Nederland gekomen als familiereünie.  Aan het begin van mijn verblijf in Nederland, aangezien ik van Soedanese afkomst ben, was alles nieuw in de sfeer, gebruiken, tradities en gemeenschapsrelaties. Het kostte me enige tijd om me aan te passen aan de algemene sfeer.  Aangezien ik beeldend kunstenaar ben, is deze nieuwe variëteit voor mij een positieve aanvulling op de ontwikkeling geworden.  Gedurende deze jaren heb ik veel solo- en groepstentoonstellingen kunnen houden en ik streef naar meer.  Nu maak ik deel uit van een mooie kunstgroep.

Waardoor ik heel enthousiast ben om met haar activiteiten meedoen.

Delen met je netwerk?

1 gedachte over “Rania Omer”

Reacties zijn gesloten.