Kit Le Large

Ik teken en schilder het dagelijkse leven, maar maak ook veel huisportretten en interieurtekeningen. Wat kan ik voor jou tekenen?

Ook geef ik workshops Teken Je Leven (dagboektekenen), Urban Sketching, Portret, Huisportret en ik host elke laatste vrijdag van de maand het IkHouVanMij Tekencafé!

In januari van dit jaar verscheen mijn tweede boek, Ondertussen in de Bosstraat, met 87 huisportretten en verhalen bij de huizen in een van de oudste straten van Driebergen .

Kit tekent het voor je!

Ik maak vrij werk en werk in opdracht. Verrassende, vrijmoedige en vrolijke huisportretten, een portret voor je liefste, een cadeau voor een huwelijk of een informatieve Zine. Altijd over bijzondere en alledaagse mensen, dingen, momenten en plekken.

Dit jaar verschenen  mijn boeken Ondertussen in de Bosstraat en 13 Parels in Driebergen.

Wil je zelf leren tekenen?

Naast werken in opdracht geef ik inspirerende workshops, online en in m’n studio, die je helpen op een creatieve manier je leven te tekenen. Elke laatste vrijdag van de maand is er Tekencafé!

Teken je liever vanuit huis? Doe de online workshop Teken Je Leven  of de online workshop Urban Sketching. Na een workshop heb je een hoofd vol ideeën en een schetsboek vol tekeningen. Je gaat anders kijken naar je dagelijkse leven, met een pen, potloden, verf en mooi papier!

Ben je op zoek naar een workshop tekenen, of wil je dat ik voor jou aan de slag ga? Neem dan contact met me op en ik denk graag met je mee!

Kit Le Large
06-446 74 396
KVK 69346305
info@kitlelarge.nl

Delen met je netwerk?

1 gedachte over “Kit Le Large”

Reacties zijn gesloten.