Nieuwsbrief februari 2022

Logo

Driebergen Art 2022Van 11 tot en met 27 juni 2022 vindt in Driebergen voor de tiende keer Driebergen Art plaats. Een bijzonder manifestatie die vooral te zien is in de etalages van de winkels. Kunstenaars, laten in samenwerking met de winkeliers, origineel en nieuw werk zien.
Dat noemen we een match!Het thema is: ‘nieuw”Er is maar één voorwaarde: het werk is van 2022 en niet eerder getoond.

Interesse om mee te doen, geef je dan snel op!Heb je al een match geef deze dan door aan 3bergenart@gmail.com o.v.v match. Heb je nog geen match er is keuze genoeg. Vrijwel alle winkeliers in Driebergen doen mee; je kunt ook op de website van Driebergen art kijken welke ondernemer/kunstenaar nog geen definitieve match heeft.Heb je moeite om een match te vinden of te maken, neem dan contact op met de commissie. Stuur een korte mail met jouw hulpvraag. Dan wordt je geholpen met een match.Ben je een nieuwe kunstenaar en sta je nog niet in onze mailing dan kan je je aanmelden via de button Aanmelden op onze website. we nemen dan z.s.m. contact op

Geef je aanmelding door voor 1 april! ( geen grap). Naast deelname aan een mooi kunst evenement krijg je ook een mooie pagina op onze website.Petit MontmartreOok organiseren we weer Petit Montmartre. Op zaterdag 18 juni verandert het plein op de Traaij in een levendige kunstmarkt. Deelnemende kunstenaars kunnen een halve marktkraam krijgen om werk te laten zien en te verkopen. Voorwaarde is wel dat je ook een maakproces laat zien, dus dat je daadwerkelijk aan de slag gaat met materiaal. Zodat jong en oud je werk en het werken kan bewonderen.Er zullen ook activiteiten voor kinderen plaatsvinden. Al met al een feest voor jong, ouder en oud.

Aarzel niet en geef je op en vermeld ook welke bijdrage je wilt leveren bij o.a. Petit Montmartre en/of DriebergenART. www.driebergenart.nl

De commissie Driebergen Art

Het organiserend comité bestaat uit:
Ina Smit – Roest ( matches/contactpersoon ondernemers )
Joyce Milenic (website/socials )
Manda Heddema (marketing/editor/socials)

Doe je mee? meld je ook aan op de website

Copyright (C) 2022 3BergenArt. All rights reserved.

Delen met je netwerk?