Art by JOON

Mijn echte naam is Joni Veenhof uit Cothen maar iedereen die mij kent noemt mij Joon. En zo is de naam geboren, ‘art by JOON’.

 Abstracte kunst gemaakt met liefde vanuit het hart.

Ik vind het prachtig om texturen te gebruiken om het doek tot leven te wekken maar het tegelijkertijd rustig te houden qua kleur. Een zachte uitstraling met een rauw randje. Van grove textuur over het gehele doek, tot gecentreerd en subtiel aanwezig, het is allemaal mogelijk.

Mijn kunst nodigt de liefhebber uit om even stil te staan. Om te genieten van de samenloop van kleuren en om je eigen fantasie er op los te laten. 

Rust is voor mij een belangrijk onderdeel van het schilderen. Dat gevoel van creëren en loslaten in het proces vind ik het mooiste wat er is. Als ik schilder ben ik helemaal in mijn eigen wereld van overgave, uit het hoofd en in het gevoel. Afgaan op je intuïtie en gewoon doen.

Wil je meer zien van mijn werk of meer over mij weten? Ga dan naar www.artbyjoon.nl of klik op één van de foto’s.

Delen met je netwerk?

1 gedachte over “Art by JOON”

Reacties zijn gesloten.