Marjolein Sterkenburg

Geboren 06-04-1962 en samen met mijn man Jan en hond Luna woonachtig in Driebergen. We hebben 2 uitwonende dochters! Dagelijks wandel ik graag in de omgeving van Driebergen. Daarnaast verzorg ik als vrijwilligerswerk 1x per week een creatieve activiteit op Ontmoetingscentrum De Vijver in Driebergen.

Mijn opleiding heb ik gehad in Utrecht aan de lerarenopleiding in de vakken Tekenen en Handvaardigheid. Daarna heb ik nog twee jaar aan de kunstacademie in Utrecht Grafische Vormgeving gevolgd. In die periode heb ik met veel plezier 20 jaar lesgegeven in de Beeldende vakken in het voortgezet onderwijs.

In mijn vrije tijd heb ik 10 jaar deelgenomen aan een grafiekgroep waar ik me voornamelijk bezig heb gehouden met  linoneum snijden en drukken in meer kleuren en etsen. Daarna kwam de passie voor het schilderen weer terug, waar ik nu ook alweer 10 jaar mee bezig ben. Ik schilder voornamelijk met acrylverf, maar ben ook de olieverf weer aan het oppakken! Mijn inspiratie komt vanuit de natuur, waar ik zelf heb gewandeld of op vakantie ben geweest.

Benieuwd naar mijn werk?
Kijk eens op;
Facebook – marjoleinsterkenburgschilderijen
Instagram –  marjoleinsterkenburg
Mail – sterkenburg.marjolein@gmail.com

 

Delen met je netwerk?