CARLY PAULSEN – VAN DE HORST       

Haar passie voor het schilderen heeft Carly eigenlijk al van jongs af aan. Sinds 1983 heeft zij zich hier volledig aan over kunnen geven. Ze is begonnen met Aquarelleren bij verschillende docenten en cursusprojecten, zo ook meerdere malen in Frankrijk. Sinds 2001 heeft ze zich verder bekwaamd en werkt ze het meest met Acryl, zowel abstract als figuratief. Sindsdien is ze ook met veel plezier lid van Schildervereniging De Toets in Zeist, alwaar ze zich verder heeft ontwikkeld.

Keuzes maken is niet haar sterkste punt, dit blijkt wel uit haar werk dat zowel figuratief als abstract is.

“Ik kijk naar iets: landschap, stilleven, bloemen, levende wezens waarbij een gevoel ontstaat. Dat gevoel probeer ik via mijn ogen, bewustzijn en handen vast te leggen op het doek. Zowel realistisch als abstract, altijd zoekend naar een goede balans en compositie.

www.carlypaulsen.nl
Carly299@icloud.com
0648670241

Delen met je netwerk?