Mayera Heij

Mayera Heij is een getalenteerde fotografe die al meer dan 15 jaar actief is in de wereld van fotografie. Haar grootste passie ligt bij het portretteren van mensen, waarbij ze erin slaagt om de ware essentie van haar onderwerpen vast te leggen. Met haar geduldige en kalme karakter weet ze een ontspannen sfeer te creëren tijdens fotoshoots, waardoor mensen zich op hun gemak voelen en hun ware zelf kunnen laten zien. Dit komt duidelijk naar voren in haar foto’s.

Ze heeft een speciale voorliefde voor het creëren van foto’s in clair-obscur, waarbij ze speelt met contrasten tussen licht en schaduw. Dit geeft haar foto’s een mysterieus en dramatisch gevoel. Het spel van donkere schaduwen en heldere highlights voegt diepte en emotie toe aan haar beelden, waardoor ze een krachtige visuele impact hebben. Het resultaat is vaak een gevoel van spanning, intrige en een zekere magie die de kijker betovert.

Naast portretfotografie heeft Mayera ook een speciale liefde voor het vastleggen van zwangerschappen en baby’s. Ze begrijpt hoe belangrijk deze momenten zijn in het leven van mensen en streeft ernaar om ze op een prachtige en betekenisvolle manier vast te leggen.

Ze streeft ernaar om elke fotosessie uniek en memorabel te maken, waarbij ze de schoonheid en de waarde van elk moment weet te vangen. Haar klanten waarderen haar niet alleen om haar professionele vaardigheden, maar ook om haar warme en vriendelijke benadering.

Mayera is te vinden op:

https://www.instagram.com/mayerafotografie/
https://www.facebook.com/MayeraFotografie
www.mayera-fotografie.nl
06-12211838
Studio: Willem Alexanderweg 77-04 Cothen

Delen met je netwerk?