Mirjam van Zweeden, Verbeelder in tekst en beeld

Mirjam had dit jaar een match met Onno Opticiens. Al jaren is zij tevreden klant bij deze zaak. Leuk om juist bij hen een creatieve kijk te geven op het thema optiek.

De foto’s die ze maakte van haar nichtje brengen optiek in beeld. Met een zomerse Spaanse uitstraling. Hoe kijk je naar de wereld om je heen? Pak daar eens een ander soort bril voor! De rode ringen geven daar letterlijk en figuurlijk een vrolijke draai aan.

Met vaak een mix van beeldend werk (vaak meerdimensionaal) en tekst kan ik voor kunst events zoals DriebergenArt met fantasie tot expressie brengen wat me beweegt en waar ik oog voor heb. Dit in combinatie met werk als trainer en coach waarin ik mensen stimuleer zich te laten zien met hun talenten en nieuwe vaardigheden te leren om in verbinding te communiceren en samen te werken. Deze zomer doe ik voor de zesde keer mee aan DriebergenArt, steeds met een totaal ander project. Voorbeelden:
– Flesjes met gedichtjes over ontmoeten op de tafels van Grand Café Brand en van Zanten,
– Een stoffen taart in 5 lagen met gekleurde dieren in de vensterbank van Vlaaienwinkel en Chocolaterie Limburgia + taartdozen met dierengedichtjes over feest.
– Versierde etalagepoppen met gedichten over je uitstraling bij Le Berry, kleding.

Delen met je netwerk?