Nella Luiten

Nella had dit jaar een match met Voetzorg, Traaij 41

Ik ben leerkracht geweest in het Basisonderwijs. Gaf handvaardigheid in alle groepen, Keramiek was en is mijn specialiteit. Bij gerenommeerder keramisten heb ik vele jaren les gehad.

Ook nu geef ik nog les aan volwassenen en kinderen in mijn eigen atelier aan huis: handvormen en draaien. Afgelopen jaar mocht ik de vrijwilligers prijs maken voor de Utrechtse Heuvelrug: “EEN PLUIM OP JE HOED”. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt.

Alle Jaren heb ik meegedaan met Driebergenart.
Dit jaar mag ik in de kleine, maar leuke etalage van Label PL mijn werk zetten. Traaij 41.
Label PL is een medisch pedicure. Mijn werkstuk is hierdoor geïnspireerd.

 

Voor meer informatie bezoek ook mijn website: Nella keramiek

Delen met je netwerk?