DiensDesign

Alberdien heeft dit jaar een match met; Paperbird

Mijn naam is Alberdien Wagemakers en ik maak  met olie- en acrylverf schilderijen met afbeeldingen van bloemen, landschappen en vogels. Ik maak gebruik van penselen, paletmessen, sponzen en goudglitter en nep goudblad.

Sommige doeken zijn ingelijst met vintage houten lijsten. Deze koop ik op brocante markten ed.  En daar vind ik ook vintage dienbladen en theedozen, en die beschilder ik ook. Ook maak ik markt tassen van gerecyclede stoffen met vintage borduurwerk op voorpand. Beter voor het milieu om zo’n tas, ipv plastic tas te gebruiken en materialen te recyclen om hiervan weer iets moois te maken.
Voor meer info kijk op mijn Facebook pagina: DiensDesign

Atelier en privé:
Alberdien Wagemakers
Zoete Brederodepad 25
4125 RE Hoef en Haag
0611488178
alberdienwagemakers@gmail.com

 

Delen met je netwerk?