Nieuwsbrief mei 2021

View this email in your browser

Logo

Heb jij je al aangemeld?We weten dat het nog even duurt. Toch kun je nu al een paar dingen doen voor je deelname aan DriebergenArt 2021

Driebergen Art start 4 september, tenminste, als we voldoende deelnemers hebben. Dat is nu nog niet het geval, dus vandaar nog even deze reminder. Omdat de winkels weer open zijn, is dit het moment om jouw match te maken. Zoek je favoriete ondernemer uit, en bespreek met haar of hem, of je je werk in de etalage mag exposeren. Maak, indien gewenst, ook afspraken over het formaat, de plaats en de manier van zetten/plaatsen/hangen, en of de ondernemer zelf ook wensen heeft

Geef vervolgens zo snel mogelijk aan ons door, met wie jij een match hebt, op 3bergenart@gmail.com

En een leuk idee: maak, samen met jouw match/ondernemer een teaser filmpje: jij en de ondernemer in beeld, heel kort, om te vertellen dat jullie gaan samenwerken. Plaats je filmpje op onze facebook of instagram, zo enthousiasmeren we nog meer kunstenaars om mee te doen!

De volgende stap is, jouw eigen pagina op de website van Driebergen Art aanmaken of updaten. Jouw gratis digitale etalage, je hoeft er echt niet veel voor te doen. En ben je digibeet of gewoon niet zo handig, dan hoeft dat geen drempel te zijn, wij helpen jou op weg!

Uiteraard hebben wij ook dit jaar weer handjes nodig voor een aantal zaken. Wil je straks helpen de flyers op de juiste plaatsen te krijgen in en rond de gemeente? Heb je handige handjes die willen assisteren om Petit Montmartre op te bouwen? Of heb je zelf een leuk idee om Driebergen Art nog beter in de markt te zetten? Meld je aan bij het organiserend comité.

En ook nog even de reminder: we hebben nog een prijsvraag, een wedstrijd, een uitdaging voor jullie. In 2019 hebben we de Nachtwacht geschilderd met de kinderen ( en een paar volwassenen ) Dit jaar willen we weer zo’n groot doek gaan beschilderen. Dus we hebben weer een lijntekening nodig, een soort kleurplaat, die we kunnen opblazen tot 4 x 2 meter. Het thema weet je inmiddels. Dus teken die kleurplaat, en stuur hem voor 21 mei in naar 3bergenart@gmail.com, de jury kiest eind mei uit alle inzendingen de plaat die we met de kinderen gaan inkleuren.

Het organiserend comité bestaat uit:
Ina Smit – Roest ( voorzitter/matches/contactpersoon ondernemers )Joyce Milenic ( website ) Manda Heddema ( marketing )Dieter Klaasen ( creatief adviseur )Geo Prins ( website )Dorien Schults ( beheer/marketing )

Delen met je netwerk?