Marieke Ackerman Art

Marieke Ackerman had 2021 een match met Panterhuis Driebergen, dé schoenenwinkel met schoenen van uitstekende kwaliteit. Voor 2022 is er nog geen match.

Mariekes schilderstijl is los en ze schildert in olieverf met duidelijke penseelstreken. Mariekes schilderijen nodigen je uit om naar buiten te gaan en te genieten van de natuur! Marieke schildert graag op locatie (buiten) in de omgeving van Driebergen. Marieke schildert ook graag zeegezichten. Het lijkt eenvoudig: je hebt lucht, water, strand en soms mensen. Maar eenvoudig is niet hetzelfde als gemakkelijk. Er zijn namelijk weinig details om je achter te verschuilen.

Mariekes werk is te zien op www.mariekeackerman.art.

Instagram: @mariekeackerman

Facebook: MariekeAckermanArt

Delen met je netwerk?

1 gedachte over “Marieke Ackerman Art”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.