Mieke Tollenaar

Haakwerken

Mieke had 2021 een match met de gezellige damesmodezaak Top tot Teen, de winkel die de kleding gesorteerd heeft hangen naar de vier kleurtypes en via kleuradvies en styling niet anders wil dan vrouwen nog mooier maken dan ze al zijn.
Voor 2022 was er geen match.

Mieke heeft al haar hele leven iets met handwerken en creativiteit. Zij volgde o.a. een opleiding als docent handvaardigheid en een voltijd opleiding interieurarchitectuur aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Sinds haar pensioen is ze volop aan het haken. Maakte ze aanvankelijk vooral toegepast werk voor iets of iemand, tegenwoordig is ze vrijer en creatiever bezig. De laatste jaren heeft ze o.a. veel tassen, sjaals en modeaccessoires gehaakt.

In 2020 deed ze mee voor de titel ‘HaakSTER 2020’, waar ze nét de halve finale niet haalde. Speciaal voor DriebergenArt neemt ze alle vrijheid om een aantal unieke modeaccessoires te haken die passen bij de najaarsmode van nu.

Een deel van haar werk is te zien op www.mieketollenaar.nl

Delen met je netwerk?

1 gedachte over “Mieke Tollenaar”

Reacties zijn gesloten.