Top tot Teen

Top tot Teen is niet zomaar een damesmodezaak. Al tientallen jaren helpen wij vrouwen nóg mooier te worden dan zij al zijn. Wij werken volgens de kleurenleer van de vier seizoenen. Alle medewerksters zijn gecertificeerd keurenanaliste en zijn bovendien zeer ervaren in het geven van stijladvies. De sfeer is informeel en de koffie/thee staat altijd klaar!

Iedere vrouw is mooi. De missie van Top tot Teen is om net die extra ‘touch’ te geven die van haar eigen schoonheid een perfect geheel creëren. Een vrouw aankleden op een manier die precies aansluit bij haar persoonlijkheid, dat is ons vak. Voor meer informatie over ons, het concept van Top tot Teen en ons team verwijzen wij u naar onze website.

Kledingadvies geven passend bij de persoonlijkheid en het type vrouw, dát is waar de medewerkers van Top tot Teen goed in zijn. Hierin is het doen van een kleurenanalyse een onderscheidende manier. Want als je je kleedt in de juiste kleuren, passend bij je huidtint en je ogen, dan word je nóg mooier. En dat is precies waar Top tot Teen voor staat!

Toch gaan ook wij met onze tijd mee en bieden we ook kleding aan via de webshop. Het advies erbij krijg je via onze nieuwsbrief of website. Tijdens de lock down bieden we extra mogelijkheden aan.  Kijk hier voor de mogelijkheden.

Contact

Top tot TeenTraaij 74
3971 GR Driebergen
driebergen@toptotteen.info
0343 517 883

KvK Utrecht nr 63040484

BTW nr 85506800B001

Delen met je netwerk?

1 gedachte over “Top tot Teen”

Reacties zijn gesloten.