Marina Graafland

Centraal in mijn leven staan kunst en levenskunst. Kunstwerk Aarde is mijn inspiratiebron. Maar ook oude culturen van weleer. Een schilderij ontstaat al doende omdat ik het leuk vind om mijn impulsen en het toeval zijn gang te kunnen laten gaan. Door toevoeging van steeds meer lagen in verschillende kleuren en mediums maak ik een eigen ordening. Zo komen mijn schilderijen langzaam tot leven. Mijn schilderijen zijn geïnspireerd op het verhaal van Icarus, (verhaal over de ijdelheid)  die op wassen vleugels de vrijheid tegemoet vloog maar te dicht richting de zon kwam.

Toen ik bij Rayo Beauty binnenstapte was er gelijk een klik met de gastvrije eigenaresse Marjan. 
Niet alleen staat Rayo  bekend als één van de beste kappers van de regio, ook bieden zij diverse schoonheidsbehandelingen aan op het gebied van haar, huid en nagels. Dit alles natuurlijk onder het genot van een kopje koffie of thee. Voel je mooi, voel je stralend! 

Marina Graafland

Delen met je netwerk?

1 gedachte over “Marina Graafland”

Reacties zijn gesloten.