Buitenplaats Bergse Bossen

Had een match met Johan Muis

Buitenplaats de Bergse Bossen biedt mooie arrangementen aan om jou een uniek vakantiegevoel te geven.

Midden in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug staat Buitenplaats de Bergse Bossen, een hide-away midden in het groen. Centraal gelegen, goed bereikbaar en omringd door prachtige natuur. Ontdek de schoonheid van deze groene en inspirerende omgeving en word verwend door fine service. De medewerkers van ons bijzondere duurzame hotel en conferentiecentrum informeren je graag over de vele mogelijkheden die Buitenplaats de Bergse Bossen biedt.

HOTEL & CONGRESCENTRUM DE BERGSE BOSSEN

Het nieuwe concept opende zich in 2000 als Hotel & Congrescentrum de Bergse Bossen. Veel aandacht werd besteed aan een betere en aangenamere uitstraling van de totale accommodatie. Het hotel kwam ook steeds meer in beeld voor voorbijgangers. Er waren destijds 74 hotelkamers die 7 dagen per week beschikbaar waren voor congresbezoekers, hotelgasten en vakantiegangers. Nieuwe ontwikkelingen ontstonden, zoals het restaurant en de opening van het Grand-Café. 

BRASSERIE

van harte welkom bij de gezelligste brasserie van Driebergen!

Een heerlijke groene oase waar je een heerlijk kopje koffie kan drinken en de lekkerste gerechten kan eten. Ons terras biedt een fijne plek midden in het bos, waar je fijn kunt borrelen en dineren. Zien we je snel?

Sinds kort hebben wij onze Brasserie van het hotel opnieuw geopend met een geheel nieuw interieur. Voor de lekkerste hapjes en drankjes ben je hier aan het juiste adres. Van salades tot aan onze eigen hamburger de Buitenplaats, de chefs bereiden het voor je klaar. Ook gezellig naborrelen kan, we hebben ruime keuze uit speciale bieren van de tap en diverse soorten sterkte drank. 


BIJZONDERE ARRANGEMENTEN

Buitenplaats de Bergse Bossen biedt mooie arrangementen aan om jou een uniek vakantiegevoel te geven. klik hier voor de huidige arrangementen


BE INSPIRED BY OUR STORIES- BUITENPLAATS DE BERGSE BOSSEN

TRUST THE VIBES YOU GET, ENERGY DOESN’T LIE

Buitenplaats de Bergse Bossen is sinds november 2019 onderdeel van Fine Hotels & Suites. Toen Corina Waaijer dit prachtige hotel overnam, voelde ze enkel good vibes. Buitenplaats de Bergse Bossen heeft mooie verhalen te vertellen over vroeger. Ontdek de hidden stories en laat je inspireren door ons verhaal.  stories lees ons verhaal


Voor meer informatie en mogelijkheden Website Buitenplaats de Bergse Bossen

Delen met je netwerk?

2 gedachten over “Buitenplaats Bergse Bossen”

Reacties zijn gesloten.