Bistro de Vagebond

Bistro de Vagebond is voor dit jaar nog opzoek naar een leuke match

AL RUIM 22 JAAR GENIETEN VAN KLASSIEKERS
IN DRIEBERGEN

Op de Doctor Hermansstraat te Driebergen vindt u onze gezellige bistro De Vagebond. Hier leggen gastheer/eigenaar Arno Pont en zijn team u graag in de watten met vertrouwde en klassieke bistro gerechten. De smaakvolle en seizoensgebonden gerechten worden gecombineerd met zorgvuldig geselecteerde en bijpassende wijnen. De inrichting tekent het warme karakter van samen genieten waar bistro De Vagebond bekend om staat.


HET TERRAS IS GEOPEND!

Ons restaurant is open van dinsdag tot en met zondag van 16.00 tot 22.00 uur. U kunt ook afhalen of iets laten thuisbezorgen. Op maandag zijn wij alleen geopend voor Surinaams afhalen. Bestel telefonisch: (0343) 51 37 23, per e-mail: info@devagebond.nl of via onze website.


Bistro De Vagebond serveert smaakvolle en seizoensgebonden gerechten uit de klassieke bistro keuken. Daarnaast serveren wij al ruim 22 jaar vertrouwde gerechten zoals onze beroemde Carpaccio, overheerlijke Spareribs en populaire Sate (deze gerechten kunnen ook worden afgehaald).  Uiteraard bieden wij ook vegetarische gerechten en stelt onze gepassioneerde chef kok wekelijks een aantal specialiteiten samen van dagverse producten passend in het seizoen.

Samen genieten staat bij bistro De Vagebond centraal en daarom zijn “De Proeverij van Voorgerechten” en “De Grote Toet” uitermate geschikt voor shared dining ofwel samen te delen! Wij bieden een uitgebreid assortiment aan mooie en bijpassende wijnen die uw smaaksensatie en gezellige avond compleet maken!
Wij verwelkomen u heel hartelijk in onze knusse bistro De Vagebond te Driebergen,
Arno Pont en team De Vagebond

Reserveren

TIP! GEEF EEN AVOND DE VAGEBOND CADEAU

Cadeaubonnen

LEKKER & GASTVRIJ

Van dinsdag tot en met zondag is onze keuken geopend vanaf 17:00 uur. Uiteraard bent u van te voren van harte welkom voor een overheerlijk drankje aan onze gezellige bar of bij mooi weer op ons knusse terras. Genieten van het leven is ons motto wat zich ook uit in onze sfeervolle inrichting. Bij bistro de Vagebond kunt u ook terecht met uitzonderlijke verzoeken en speciale gelegenheden. Informeer hiernaar bij onze gastheer Arno Pont.

Delen met je netwerk?