Kunst & Lijstenatelier Driebergen

WELKOM BIJ KUNST & LIJSTENATELIER DRIEBERGEN!

Wij zijn dé winkel voor zowel de hobbyist als profesionele kunstschilder!

Wij bieden een breed assortiment in olieverf, acrylverf, aquarelverf, schilderdoeken, penselen, pigmenten en mediums en nog veel meer.

Alles voor de hobby en professionele kunstschilder! Ook voor het opspannen van een doek, het restaureren en schoonmaken van schilderijen, ophangsystemen en spiegels op maat, zijn wij u graag van dienst. Tevens hebben wij een groot aanbod van handgemaakte cadeau artikelen.

Wij hebben als lijstenmaker rond de 1000 verschillende lijsten van barok tot zeer modern.

Ook hebben wij diverse glassoorten en lijsten alles geconserveerd in.

Lijstenmakerij

Een lijst doet heel veel met een schilderij, het bepaalt voor een groot deel de sfeer en uitstraling, geeft stevigheid en beschermt het schilderij.

Belangrijk is de beeldende functie, het kan echt de finishing touch zijn en laat de afbeelding beter tot zijn recht komen.

Met een collectie van ruim 1500 lijsten, van modern tot barok, is er altijd wel een lijst te vinden voor uw tekening, schilderij of object. De lijst wordt met precisie vervaardigd door onze vakkundige lijstenmaker zodat hij perfect om het doek of papier valt.

Wij hebben ook een zeer ruime keuze aan passepartout karton en, leveren fload en museumglas waardoor uw kunstwerk extra tegen uv licht beschermt wordt.

Ophangsystemen

Zoveel kunst, zoveel ophangwensen. Of het nu gaat om het ophangen van een kindertekening, een reclame-uiting voor uw bedrijf, een dierbare foto of een waardevol kunstwerk; de wensen en eisen die men hieraan stelt zijn zeer uiteenlopend. wij werken met Stas ophangsystemen, Stas ontwikkeld, produceerd en verkoopt ophangconcepten die voorzien in de behoefte om uitingen van kunst en informatie te bevestigen aan wanden of plafonds. Flexibel, kwalitatief én gebruikersvriendelijk.

Restauratie en schoonmaken van schilderijen.

Een mooi schilderij is een waardevol bezit. Door beschadigingen of vuil kan de kwaliteit van een
schilderij in de loop der tijd achteruit gaan.
Als restaurateur kan ik uw schilderij zowel schoonmaken als restaureren.

Schoonmaken en restauratie begint altijd met een diagnose van het schilderij, in ons atelier of op locatie vervolgens geef ik u een advies en de verwachten kosten.

Het voorstel is uiteraard geheel vrijblijvend.

U bent van harte welkom in ons atelier aan de Traaij 19A

Het verschil dat een restauratie kan maken! Voor en na foto’s van hetzelfde schilderij.

Voor restauratie
Na restauratie

CONTACT

Onze openingstijden zijn:

Maandag en Dinsdag gesloten

Woensdag t/m Zaterdag van 10;00 tot 16;00

Delen met je netwerk?

1 gedachte over “Kunst & Lijstenatelier Driebergen”

Reacties zijn gesloten.