Nieuwsbrief juli 2021

Logo

We hebben al veel matches

We zijn volop bezig om de folder te maken, zodat bezoekers jullie werk kunnen vinden. Heb je nog laatste informatie voor ons? Geef het snel door!!!

Het komt steeds dichterbij, de editie 2021 van Driebergen Art! Wij hebben er vreselijk veel zin in! We hopen, dat jullie werk al mooi op streek is.

We hebben een aantal leuke activiteiten bedacht, die tijdens Driebergen Art de aandacht op het evenement vestigen. Allereerst beginnen we 4 september van 12.00 tot 16.00 uur met Petit Montmartre. Op die dag hebben we verschillende activiteiten gepland, waar jij nog aan bij kunt dragen:

  1. Schilderen van een groot doek met alle kinderen die Petit Montmartre bezoeken. Heb jij zin de kinderen te begeleiden, of wil jij de verf en kwasten beheren, laat het dan snel weten op ons emailadres 3bergenart@gmail.com
  2. Petit Montmartre kunstenaarsmarkt. Hier kun jij zelf zitten terwijl je werkt aan je eigen werk. We willen dit vooraf weten, want dan weten we of er plek is voor jou. Dus geef je op op 3bergenart@gmail.com
  3. Kunst maken met kinderen. We willen graag voor onze 4 kunstideeen begeleiding hebben zodat het gestructureerd gaat, geen rommeltje wordt op het plein. Wil jij jouw kunsten overdragen op de bezoekende kids, laat het ons snel weten op 3bergenart@gmail.com
  4. Opbouwen. Alles moet neergezet worden, en ook weer afgebroken. Opbouwen is van 10.00 tot 12.00 uur, afbreken van 16.00 tot 17.00 uur. Kun je helpen, geef ons een bericht op 3bergenart@gmail.com

Op 11 september, tijdens de racedagen van de BIZ3B, gaan we auto’s beschilderen met bezoekers. Hier zijn ook nog begeleiders bij nodig. Heb jij tijd en zin om ons hiermee te helpen, stuur dan ook hiervoor weer een berichtje aan 3bergenart@gmail.com

Op 21 september is de finissage. Maar het is ook Prinsjesdag. Wat ons nou superleuk lijkt, is als jij op die dag, om ongeveer 16.30 uur, met een hoedje op, je werk ophaalt bij de ondernemer. Zorg dat iemand daar een leuke foto van maakt, voor ons fotoboek, en een instagram bom met de hashtags #driebergenart #prinsjesdag #finissage Als we dan geen aandacht trekken voor jullie werken, weten we het ook niet meer.

Vorige nieuwsbrief opperden we een leuk idee: maak, samen met jouw match/ondernemer een teaser filmpje: jij en de ondernemer in beeld, heel kort, om te vertellen dat jullie gaan samenwerken. Plaats je filmpje op onze facebook of instagram, zo enthousiasmeren we nog meer kunstenaars om mee te doen! We hebben er nog niet veel gezien, dus pak nu je kans, om het evenement vast onder de aandacht te brengen.

Oh wat wordt de website al lekker gevuld! Onder leiding van Joyce maken steeds meer kunstenaars en ondernemers hun pagina aan op de website. Heb jij al een kijkje genomen? En denk je, mijn pagina kan nog leuker, beter, mooier? Kan allemaal, doe je ding!

Half augustus moeten de folders weer op de diverse adressen worden rondgebracht. Als je ons wil helpen, om de folders te verdelen, zodat we Driebergen Art maximaal onder de aandacht brengen, laat het ons dan gauw weten op 3bergenart@gmail.com

We hopen dat onze mailbox overstroomt met aanmeldingen voor hulp, we zijn maar met zijn zessen en kunnen het niet alleen.


Het organiserend comité bestaat uit:

Ina Smit – Roest ( voorzitter/matches/contactpersoon ondernemers )

Joyce Milenic ( website )

Manda Heddema ( marketing/editor )

Dieter Klaasen ( creatief adviseur )

Geo Prins ( website )

Dorien Schults ( administratie/social media )

Delen met je netwerk?