Vierhout van Wonderen makelaars

Vierhout van Wonderen makelaars had 2021 een match met Hannelieke van de Beek.
Voor 2022 is er nog geen match.

DIENSTEN

Aankoop

Een huis kopen is een grote gebeurtenis in uw leven. Er komen veel aspecten bij kijken; bijvoorbeeld financiële, bouwkundige, juridische en milieuaspecten. Allemaal belangrijke zaken die uitgezocht moeten worden. Natuurlijk moet het huis ook een heel goed gevoel geven! Lees meer

Verkoop

Uw huis verkopen doet u misschien maar een paar keer in uw leven. Vierhout van Wonderen werkt met 3 beëdigde makelaars-taxateurs (allen met meer dan 25 jaar ervaring) en 1 gediplomeerd makelaar; allen bevlogen (vrouwelijke) makelaars met een veel passie voor wonen. Lees meer

Taxaties

Vierhout van Wonderen heeft 3 beëdigde taxateurs in dienst. Zij verzorgen accuraat gedegen taxaties voor diverse doeleinden, waaronder aan- of verkoop, hypotheek of successie. Lees meer

Verhuur

Vierhout van Wonderen bemiddelt bij huur en verhuur van woningen en appartementen. Wij kunnen bemiddelen bij langdurige huurcontracten en ook bij tijdelijke huurcontracten zoals huur en verhuur met een Leegstandsvergunning. Lees meer


Contactgegevens

Tel. 0343-515485Mail info@vierhoutvanwonderen.nl

Adres

Hoofdstraat 1843972LH Driebergen

Openingstijden

Ma – Vr 09.00 – 17.30 uur
Za 10.00 – 13.00 uur

Delen met je netwerk?