Pets Place Driebergen

Pets Place dé dierenwinkel van België & Nederland

Je huisdier is je beste vriend

“Dieren zijn geweldig! We groeien met ze op en worden oud met ze. Dieren blijven verrassen en maken ons elke dag blij. Ze zijn belangrijk in ons leven. Daarom proberen wij onze klanten elke dag weer zo goed mogelijk te helpen bij het verzorgen van hun huisdier.”

Pets Place is dé dierenwinkel van Nederland met het grootste assortiment voor jouw huisdier. Als dierenliefhebber vind je alles wat je nodig hebt in onze online webshop of in één van de ruim 200 dierenwinkels in het land. Er is altijd wel een Pets Place winkel in jouw buurt!

Eén webshop voor beestje, baasje en buiten

Samen met Boerenbond biedt Pets Place een groot en aantrekkelijk assortiment voor je beestelboel én buitenboel onder één dak. Zo hebben wij naast huisdier producten ook alle producten en kennis in huis over gazononderhoud, moestuinen, plantenverzorging, insectenbestrijding en werkschoeisel. Ook vind je bij Pets Place Boerenbond altijd een assortiment dat past bij het seizoen, zoals zwembaden, kleding, woonaccessoires, barbecues, potplanten en kerstbomen.

  • Pets Place Driebergen
    Hoofdstraat 103
    3971 KE Driebergen-Rijsenburg
    telefoon +31 343 518115
Maandag:12:00 – 18:00
Dinsdag:09:30 – 18:00
Woensdag:09:30 – 18:00
Donderdag:09:30 – 18:00
Vrijdag:09:30 – 20:00
Zaterdag:09:00 – 18:00
Zondag:Gesloten
Delen met je netwerk?