Mascha Bossuyt van Think Pink Studio

Even een knuffel!

“Bij Soels Herenmode, op Traaij 77,  kun je in de prachtige etalage mijn kunstwerk zien. Het heet “Embrace”. Ik heb het stuk gemaakt in de periode dat we in de intelligente lock-down zaten. Een groot gemis was de nabijheid van de ander. Ineens was dat heel bijzonder. Ik denk dat we dat nooit meer vergeten.”

Het stuk is gemaakt van hout en bestaat uit meerdere elementen. In het Nederlands, Spaans, Duits, Frans, Italiaans en Engels. “De match met Soels Herenmode is echt goed. We staan beiden voor kwaliteit en ik vind het een mooie winkel. Zij hebben onlangs een hele nieuwe pui gemaakt, waardoor de ruimte ook prachtig is om kunst neer te zetten.”

Think Pink Studio maakt kunst met hout en pyrografie (houtbranden). Ieder stuk is uniek en handgemaakt. De kleuren en patronen van het hout vormen de basis van het kunstwerk. Think Pink Studio geeft ook workshops pyrografie (houtbranden) en organiseert groepsuitjes.

In 2019 behaalde Mascha Bossuyt met haar kunstwerk “Hope” de derde plaats bij de Kunstenaar van het Jaar wedstrijd in Rhenen. In haar werk gaat zij niet uit van een statische waarheid. Maar om een verhaal dat andere dimensies krijgt als je kijkt en elementen combineert.


Meer informatie: www.thinkpink.studio

 

Delen met je netwerk?

1 gedachte over “Mascha Bossuyt van Think Pink Studio”

Reacties zijn gesloten.