Jansen schoenen

Welkom bij Jansen Schoenen

Sinds 1988 is Jansen Schoenen een begrip in Driebergen en omstreken. De toen al ervaren schoenmaker Ruud Jansen ging samen met zijn vrouw Mijna van der Pols op de Traaij 17 verder waar Henk Meyer er mee ophield. In de dertig jaar die volgde is de winkel gegroeid en heeft de winkel een vrijwel uniek assortiment weten te kunnen aanbieden. Zo is Jansen Schoenen bijvoorbeeld de grootste van Church’s onafhankelijke dealer van Nederland. De volledige collectie voor dames en heren vindt u onder het kopje dames en het kopje heren.

Naast de aanschaf voor nieuwe schoenen kunt u ook bij ons terecht voor schoenreparatie. Hierin zijn wij vaardig en ervaren. Behalve schoenen, verkopen wij ook herensokken en panty’s van het merk Oroblu. Oroblu is een Italiaans merk en biedt artikelen voor ieder type vrouw en iedere gelegenheid. De panty’s staan bekend om elegantie, klasse, draagcomfort, duurzaamheid en optimaal kwaliteitsniveau. Oroblu is door de pantytest van het Algemeen Dagblad tot beste panty van het jaar uitgeroepen. Ook hebben wij sokken met vrolijke en opvallende kleuren, van het merk Alfredo Gonzales. Dit exclusieve sokkenmerk staat niet alleen garant voor kwaliteit, maar ook een frisse uitstraling.

Graag zien wij u in onze winkel op Traaij 17! 

Delen met je netwerk?

1 gedachte over “Jansen schoenen”

Reacties zijn gesloten.