Barbara Jansma

Ik werk graag met een diversiteit aan materialen.

Pure natuurlijke materialen zoals wol om daarvan vilten objecten te maken. Maar ook met de tegenhanger ‘plastic’ met zijn felle soms schreeuwerig kleurenpalet.

Ik vind het leuk om van plastic objecten die al eens voor een ander doel zijn geproduceerd iets nieuws te maken. Plastic tasjes verwerken in een ‘schilderij’ of op recycled acrylaatplaat een voorstelling maken van divers plastic materiaal. Om het zo een 2de leven te geven.

Mijn ideeen kunnen opeens binnen dwarrelen om dan een een tijdje op de parkeerplaats te blijven staan als het een technische uitdaging heeft.

Maar dan pak ik graag een beproefde techniek op om lekker bezig te zijn en me te laten verrassen door het resultaat. Ik geniet ervan om kleurrijke sfeervolle werken te maken waar ikzelf heel blij van wordt. te zien op Dutchexpressions

Mijn werk hangt in de winkel Lekker die heerlijke streekproducten verkoopt. De producten hebben een ambachtelijke uitstraling en zijn met liefde gemaakt. De juiste setting om mijn werk te laten zien.

Delen met je netwerk?